Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Yangın kapısı elbette bakım konstrüksiyonlmalıdır? Yangın kapıları metodik bakım gerektirir. Hizmet, yangın kapısının sorunlevselliğini ve yangın dayanıklılığını kurmak kucakin önemlidir. Yangın kapkaloriın periyodik olarak kontrol edilmesi, kapının yakın bir şekilde kapanıp kapanmadığının, menteşelerinin üstelik bulunduğunun, sızdırmazlık fitillerinin münasip bulunduğunun ve kilit mekanizmasının çtuzakıştığının denetçi edilmesini karınerir. Ayrıca, yangın kapısı üzerindeki etiketlerin ve meselearetlerin okunabilir olması gerekmektedir.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangına dayanıklı acil çıkış bapları, ölçün baplara gereğince daha pahalı olabilir. Bu kapıların fiyatları 3500 TL'den esaslayıp 15000 TL'ye kadar çıkabilmektedir.

Geniş olmalıdır: Ivedi çıkış kapıları, birden lüks insanın süratlica çıkış yapabilmesi midein yeterince geniş olmalıdır. Bu da bapnın açılmasının hızlı ve zorlamasız olması mazmunına hasılat.

Binalarda kâin yangın kapıları ve ana bapların yerı düzen yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kadar, bir odanın sineindeki farklı bir oda kapısı da mümkün.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik sürdürmek, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emin mekanlar oluşmasına katkı kurmak karınin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak kompetan personelimiz ile usa vurma mesajlaşabilirsiniz.

üste, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair tembihyorlar.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların böylece mevcut yangın çıkış kapılarıyla birleşmiştir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi zorunlu bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla zaruri kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine sargılı temelı kurallarla kurulmaktadır.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğu kez kullanım alanından yarar kazanmak amacı ile meydana getirilen, en ziyade 100 eş kapasiteli ve fasıla kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta kişi adetsına yangın kapısı bandajlı olarak merdiven ferahliği ayarlanmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 an, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Bu kapılar çizgi olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın peklik belgeli olmayan edinmek üzere dü gruba ayrılır.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden dokumalmalıdır. Bapnın yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü amerikan bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil pozisyon çabucak bapnın kabil olan en az dem kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page